Casalini Kerry

Casalini Kerry

De Casalini Kerry is een van de werkpaarden van Casalini. Dit model wordt met zijn ruime, kiepbare laadbak (hydraulisch, optioneel) veel gebruikt door gemeenten, plantsoendiensten en parken. Ook voor particulieren met een behoefte aan veel laadruimte is de Casalini Kerry een zeer goede optie. Ook voor deze brommobiel hoeft u alleen een AM-rijbewijs (c.q. bromfietscertificaat) te hebben en met zijn lage aanschafprijs en zuinige motor is de Casalini Kerry een zeer voordelige oplossing.

De Casalini Kerry bestaat in twee uitvoeringen: Kerry Maxxi en Kerry Drive. De Casalini Kerry Maxxi heeft een laadbak van maar liefst 1,40m bij 1,84m. De Casalini Kerry Drive heeft een laadbak van 1,40m bij 1.64m. De Casalini Kerry is standaard verkrijgbaar in wit, crème, kiwi, geel, lemon, blauw en rood, maar tegen meerprijs kunt u dit model bestellen in uw bedrijfskleuren in metallic lak of speciale lak.

Omdat de Casalini Kerry extra wendbaar is, is hij zeer goed in te zetten in situaties waarbij er beperkte ruimte is, zoals in gemeenschappelijke tuinen of parken. Het interieur van de Kerry is voorzien van duurzaam leder, zodat het bestand is tegen intensief gebruik.

De Casalini Kerry is verkrijgbaar vanaf €11.950,00 en kan naar behoefte worden uitgebreid met extra's. U kunt bijvoorbeeld netvormige schotafdekking, een polyesther overkapping, geplastificeerd zeil of schokdempers voor extra zware ladingen aan uw Kerry toevoegen.

Specificaties

Motor Mitsubishi Diesel, 2 cilinders in een lijn
Maximum koppel Nm bij toeren/min 20/1200
Maximum vermogen kW (PK) bij toeren/min 4 (5,4) /3000
Maximum snelheid 45 km/u
Aandrijving Voorwiel
Versnelling Automaat CVT
Brandstof Diesel EN 590
Verbruik l/100 km 3.5 l per 100 km
Reglement uitlaatgassen 97/24/EG en 2003/77/EG
Inhoud bagageruimte 310 / 910 liter
Accuvermogen Ah 45
Vermogen generator 480 Watt
Frame Stalen buizenframe (roestwerend)