Casalini Pickup

Casalini Pickup

De Casalini PickUp is een van de werkpaarden van Casalini. Dit model wordt met zijn ruime laadbak veel gebruikt door gemeenten, plantsoendiensten en parken. Ook voor particulieren met een behoefte aan veel laadruimte is de Casalini PickUp een zeer goede optie. Ook voor deze brommobiel hoeft u alleen een AM-rijbewijs (c.q. bromfietscertificaat) te hebben en met zijn lage aanschafprijs en zuinige motor is de Casalini PickUp een zeer voordelige oplossing.

Omdat de Casalini Pickup vergeleken met andere pick up's extra wendbaar is, is hij zeer goed in te zetten in situaties waarbij er beperkte ruimte is, zoals in gemeenschappelijke tuinen en parken. De Casalini Pickup heeft een laadbak van 1,40m bij 1,41m.

De Casalini PickUp is verkrijgbaar vanaf €11.950,00 en kan naar behoefte worden uitgebreid met extra's. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw Casalini Pickup te completeren met een bull bar, een geplastificeerd zeil met of zonder beugel, een overkapping van stevig kunststof, dakrails of een rollbar met schijnwerpers. De Casalini PickUp is bovendien standaard verkrijgbaar in wit, crème, rood, blauw, kiwi, geel en lemon. Tegen meerprijs kunt u uw Casalini Pickup bestellen in uw bedrijfskleuren, in metallic lak of speciale lak.

Specificaties

Motor Mitsubishi Diesel, 2 cilinders in een lijn
Maximum koppel Nm bij toeren/min 20/1200
Maximum vermogen kW (PK) bij toeren/min 4 (5,4) /3000
Maximum snelheid 45 km/u
Aandrijving Voorwiel
Versnelling Automaat CVT
Brandstof Diesel EN 590
Verbruik l/100 km 3.5 l per 100 km
Reglement uitlaatgassen 97/24/EG en 2003/77/EG
Inhoud bagageruimte 310 / 910 liter
Accuvermogen Ah 45
Vermogen generator 480 Watt
Frame Stalen buizenframe (roestwerend)