Over A.M. Minicars

Als u op zoek bent naar een nieuwe brommobiel, kan ik u zeker helpen. A.M. Minicars is officieel dealer van Casalini en ik kan u dus alle beschikbare modellen, kleuren en uitvoeringen leveren. Ook kunt u bij mij terecht voor nieuwe brommobielen van bijvoorbeeld Aixam, Bellier, Chatenet, Citycom AG, Citymover, Grecav, JDM, Ligier, Mega, Microcar, Piaggio, Trigger, Vexel en Omnia.

Wilt u liever een occasion? A.M. Minicars heeft een steeds wisselend aanbod occasions van verschillende merken en prijsklassen. Onder het kopje 'occasion' in het menu rechtsboven kunt u het huidige aanbod zien.

Ook kunt u bij mij uw huidige brommobiel inruilen. Door de mogelijkheid tot financiering is A.M. Minicars er ook voor klanten met een wat kleinere portemonnee.

 U kunt ook bij A.M. Minicars terecht voor brommobiel- rijles kredietaanvraag of hulp bij het verzekeren van uw brommobiel.

A.M. Minicars is gespecialiseerd in brommobielen. U komt dus niet terecht bij een autobedrijf dat ook brommobielen verkoopt. Ik heb hierdoor niet alleen meer kennis van zaken, maar u bent er ook van verzekerd dat u de volledige aandacht krijgt.

Persoonlijke aandacht en goede service zijn heel belangrijk bij A.M. Minicars. Bij uw bezoek aan de werkplaats kunt u rekenen op koffie, thee en een ontspannen sfeer. U bent van harte welkom. Omdat A.M. Minicars een eenmanszaak is, spreekt u altijd direct met de directeur, de verkoper en de monteur tegelijk. U heeft dus altijd hetzelfde aanspreekpunt, en dat is wel zo helder. Bovendien kunt u op afspraak ook buiten werktijden langskomen in de werkplaats.